Deze vroege vogels waren vanmorgen weer op tijd op pad, door de mooie bergen op weg naar de start van de eerste trail van vandaag: Maple Pass Loop Trail. We wisten dat het een pittige wandeling zou zijn, maar doordat er nog veel sneeuw lag was het nog een stuk lastiger dan gedacht. Wat waren we blij met onze wandelstokken en maps.me (een app waar o.a. ook de wandelpaden op staan en waar je de kaarten offline kan downloaden), door de sneeuw was het glad en was het pad op sommige plaatsen niet meer zichtbaar. Zonder maps.me hadden we moeten omdraaien want dan hadden we regelmatig niet geweten hoe de route verder ging. Onderstaand wat foto’s van onderweg:

We zijn maar liefst 4 uur onderweg geweest, toen we weer bij de auto aankwamen besloten we dan ook de wandeling die we eigenlijk daarna wilden doen te schrappen. In plaats daarvan zijn we langs wat geocaches gereden waardoor we ook weer op mooie plekjes uitkwamen:

Terug in Winthrop zijn we nog een lekkere pizza gaan eten:

Nu nog even relaxen. Morgen gaan we verder rijden over Highway 20 naar Sandpoint (Idaho), een rit van dik 400km. Uiteraard gaan we onderweg wel nog ergens de benen strekken.

Vandaag gewandeld: 10,9km (658 hoogtemeters)
Totaal gewandeld: 20,2km (1023 hoogtemeters)
Vandaag gereden: 157km
Totaal gereden: 522km

4 gedachten over “Dag 3: North Cascades National Park 2”
  1. Wat zoeken jullie toch avontuurlijke prachtige reizen uit.
    Je moet er wel heel fit voor zijn.
    Adembenemend mooi zijn weer de foto s.
    Benieuwd naar morgen. Fijne dag weer.

  2. Geweldig, wat een mooie beelden en beschrijvingen weer! Echt weer leuk om jullie mooie reis te volgen. Geniet ervan en een fijne vakantie nog verder.

    Groetjes Selma

  3. Dag vakantiegangers,

    Wat een mooie omgeving. Geweldige foto’s. Gaaf met die sneeuw!

    Veel plezier.
    Groetjes de tapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.