Een korte blog wordt het vandaag. Het was toch best een lange rit en ook nu hadden we wat tussenstops gepland. De tussenstops waar we wilden gaan wandelen waren echter korter dan gepland, een paar minuten nadat we de auto uit waren gestapt hadden we allebei al een paar muggenbulten dus liepen (oh nee, renden) we terug naar de auto. Ook bij de 2e tussenstop (Crex Meadows) vlogen ons al meteen de muggen om de oren, dus dan maar niet wandelen (en morgen de bugspray in de rugzak duwen!).

We zijn ook vandaag weer over Scenic Highways gereden, maar het was zoeken naar mooie plaatjes, uiteindelijk toch een paar gevonden.

En we zijn hier als NL ook vertegenwoordigd in de straatnamen, we kwamen vandaag Friesland Road en Groningen Road tegen 🙂 (naast alle andere bordjes).

Ons TeamNL fietsmaatje Diana is momenteel ook bezig met een rondreis in The States, weliswaar een “stukje” zuidelijker maar we volgen elkaars blog en wisselen tips uit. Zo zijn we vandaag na een tip van Diana bij Texas Roadhouse gaan eten, een keten waar we nog niet eerder waren geweest. Bedankt voor de tip Diana, we hebben heerlijk gegeten en we voegen deze keten toe aan onze favorietenlijst! Bij het afrekenen kregen we van de zeer vriendelijke Fuentes nog tips voor morgen en daarna rijden we naar ons hotel in Duluth, een La Quinta Inn:

Vanavond gaan we muggenbulten tellen denk ik 😉 en morgen gaan we de tips van Fuentes bezoeken langs de kust van Lake Superior.

Vandaag gereden: 218 miles (351km)
Totaal gereden: 844 miles (1358km)

4 gedachten over “Dag 7: Minneapolis – Duluth”
  1. Toch hele mooie en lekker uitziende foto s.
    Muggenbulten is wat minder he. Kunnen veel narigheid veroorzaken.
    Jeuk jeuk. Krabbel krabbel
    Zal wel door de vochtigheid komen die muggen toch ??
    Wens jullie weer een hele mooie volgende dag.
    We genieten hier van blauwe luchten en zonnige dagen. Heerlijk.
    Gtjs Kitty

    1. Waarschijnlijk inderdaad de vochtigheid en de nabijheid van “ponds”, maar dit was wel heel extreem en we hadden er tot nu toe nog geen last van gehad! Maar vandaag de spuitbus mee in de rugzak ?.

  2. De vliegende insecten lijken hier wel 3x zo groot als in Nederland ? daarom hebben veel huizen ws zo’n ren om hun huis heen. Zodat ze buiten kunnen zitten zonder problemen. Wij dachten dat het voor de katten was maar dan heeft vrijwel iedereen hier katten ? wij vanavond gegeten bij the outback. Dank voor de tip! Was heerlijk ?Al ontbeten bij I hop? Lekkerrrrrr…..

    1. De insecten zijn inderdaad wat groter dan in NL, de bulten helaas ook ?.
      We hebben wel eens ontbeten (lunch ook meteen niet meer nodig) bij de Ihop, erg lekker.
      We proberen meestal een verblijf te vinden die ontbijt serveert. Scheelt een hoop calorieën ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.