We zijn gearriveerd! Onze vlucht was netjes op tijd geland (ondanks een vertraging van een half uur bij het vertrek) en op een schreeuwend kind in de rij achter ons na was het een prima vlucht. Laatste stuk vlogen we over Lake Michigan:

In Chicago aangekomen wachtte ons natuurlijk wel weer de rij bij Customs, dat duurde deze keer ongeveer een uurtje. Na de vragen beantwoord te hebben en het maken van een foto mochten we door naar de bagage pick-up. Voordeel van de wachtrij bij Customs is dat de we de koffers meteen van de band konden pakken. En door naar Alamo om onze huurauto op te pikken, een Toyota Camry is het deze keer (met een beetje verbogen nummerbord):

Het is inmiddels 15u geweest dus we kunnen meteen doorrijden naar ons hotel om de koffers af te droppen. Het is wel erg druk rondom Chicago met veel files, dus we zijn een uurtje onderweg richting het hotel.
We hebben deze eerste 2 dagen een Hampton Inn, en zoals we gewend zijn een heerlijke ruime kamer:

We gaan nog even boodschappen doen bij de Walmart en krijgen dan toch wel wat honger. Omdat ook de vermoeidheid een beetje erin sluipt besluiten we terug naar het hotel te rijden en lopend even wat te gaan eten bij de Panda Express hier tegenover, snel en lekker! Met een American Size (medium) cola zero, haha.

Morgen laten we de auto staan en gaan we met de metro Chicago verkennen.

Vandaag gereden: 31 miles (50km)

Eén gedachte over “Dag 1: Brussel -> Chicago”
  1. Wij zijn net terug van ook 3 uur in de file, rond antwerpen. Haha vriendin bezocht die in waasmunster woont.
    Leuk te lezen dat jullie er zijn, benieuwd wat er beleefd gaat worden.
    Gtjs kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.