Volgens de voorspellingen zou het vanmorgen droog zijn en vanmiddag gaan regenen. Dus zijn we na het ontbijt maar meteen naar het Indiana Dunes National Park gereden want we hadden nog 2 wandelingen op de planning staan.

De eerste wandeling (Miller Woods Trail) was langs “wetlands”, “ponds” en door de “dunes”. Het was een mooie wandeling, we kwamen nog een schildpad tegen en ook de zon liet zich nog even zien.

Daarna rijden we door naar de meest populaire (korte) wandeling van de Indiana Dunes, de West Beach Dune Succession Trail met heel veel trappen. Aangezien het de laatste wandeling is deze vakantie, en de Gore-Tex laag van mijn wandelschoenen het heeft begeven gooi ik ze na afloop maar meteen weg ?.

We hebben het fijn droog gehouden en rijden even terug naar het hotel om te lunchen. De weersvoorspelling klopt, want het begint flink te regenen. Dan nog maar even shoppen, dat hebben we toch nog niet gedaan deze vakantie ?. Terug in het hotel worden de koffers heringericht om alle aankopen erin te krijgen (gelukkig heb ik al een paar schoenen minder ?) en zijn we klaar voor de terugreis van morgen. Michigan City zelf valt overigens zeer tegen, het is maar een kleine plaats en “downtown” stelt niet veel voor. Daarnaast is het allemaal een beetje vergane glorie.

We kiezen de laatste avond voor een echt Amerikaans restaurant: Holly’s. Bij de menukaart wordt er meteen popcorn op tafel gezet ?, geweldig!

Morgen (woensdag) vliegen we dus terug vanuit Chicago naar Brussel, maar pas om 18u. Dat geeft ons de kans om nog even langs het Hard Rock Cafe te rijden en daar te lunchen. We landen dan donderdagmorgen rond 9u in Brussel. Verder gaan we ons ook voorbereiden op onze nieuw aanwinst Coco (Black & Tan Jack Russel), die we donderdagmiddag gaan ophalen, en daar kijken we ook heel erg naar uit. Tijdens deze reis heeft de fokker af en toe foto’s gestuurd ?, puppyspam:

Vandaag gereden: 68 miles (109km)
Totaal gereden: 2794 miles (4497km)

5 gedachten over “Dag 20: Indiana Dunes National Park”
  1. Wat was het een mooie vakantie meiden! Prachtige foto’s gemaakt zodat we een beetje konden meegenieten ? een hele goeie reis naar huis en veel plezier met het ophalen van jullie hondje ?

  2. Wat was het weer bij om jullie prachtige foto s te mogen bewonderen en mee te reizen. Dank daarvoor.
    Hele mooie reis weer.
    Ik wens jullie een hele rustige veilige terugvlucht.
    En ik wens jullie een hele mooie toekomst met jullie nieuwe hondje.
    Wat een leuke is het.
    Choco is een leuke naam zo heette onze dwergpapagaai die we 22 jaar hadden ook.
    Groetjes Kitty

  3. Goede vlucht naar huis vanavond en na een hele mooie rondreis in Amerika komt nu nog de kers op de taart jullie nieuwe hondje ?.
    Wat een leuke foto daar zullen jullie je ook op verheugen dat maakt het einde van deze vakantie minder erg..
    Fijne dagen nog met coco dat zal weer een hele verandering zijn zo‘n jonge pup die nog alles moet leren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.