We hoefden pas tegen 12u uit te checken bij ons hotel, en dat is fijn want onze 1e vlucht vertrok pas om 17u13. Dus hadden we nog even tijd om na het ontbijt nog een rondje te gaan wandelen richting Market Street en het Ferry Building (Pier 1). Onderweg maken we nog wat foto’s.

  • Nog 1x Iced Latte's halen bij de Starbucks
  • Ferry Building
  • Ferry Building
  • San Francisco
  • San Francisco
  • Bay Bridge
  • San Francisco
  • Microsoft kantoor!

Van alle Amerikaanse steden waar we zijn geweest bevalt San Francisco ons zonder twijfel het beste. En dat ondanks de vele zwervers die hier in bijna elke straat liggen en de constante wietlucht (waar we ons vaak bij afvroegen waar deze vandaan kwam? Er was dan niemand bij ons in de buurt). Maar het was een goede keuze om deze 3 dagen San Francisco erachteraan te plakken!

De vlucht van San Francisco naar Salt Lake City is onrustig, veel turbulentie, maar de landing is gelukkig wel rustig. Vanuit de lucht maken we bij opstijgen en onderweg nog wat foto’s (en op het vliegveld, overal in San Francisco waren de regenboog kleuren wel zichtbaar!).

Vanmorgen kregen we overigens al meteen het bericht dat onze 2e vlucht, van Salt Lake City naar Amsterdam, vertraagd was. In plaats van 21u vertrok deze nu pas om 23u20u. Dat betekende dat we nu een tussenstop hadden van meer dan 3u, en dat we hierdoor donderdag ook pas tegen 17u landen in Amsterdam. Hij vertrok zelfs nog en half uur later, maar het was een fijne vlucht!
Eenmaal op Schiphol ging het deze keer heel snel, binnen een half uur waren we door security, hadden we de koffers van de band gehaald en zaten we al in de shuttlebus richting P3. Hierdoor kwamen we wel in de spits terecht maar gelukkig niet heel veel file gehad. We zijn meteen doorgereden naar Sjef & Marlie om onze Gorgy op te halen. Ze is weer super verzorgd en wij zijn heel erg blij met deze hele goede zorgen voor ons mupke: dank jullie wel!

Zo, dat was het dan helaas alweer, deze 3 weken zijn werkelijk omgevlogen! Zo zit je in Honolulu en voordat je het weet ben je weer thuis ?. Het was weer een prachtige reis met ook af en toe een traan, ik had deze reis nog heel graag met mam willen delen en dat was op momenten wel lastig en emotioneel ?. Wel mooi dat de Orchidee in Hawaii zo’n veel voorkomende plant is, daardoor was mam in mijn gedachten nooit ver weg.

Een reis met weer heel veel hoogtepunten, we hebben genoten! En nogmaals bedankt voor alle leuke reacties!

3 gedachten over “Dag 21/22: van San Francisco naar Amsterdam (via Salt Lake City)”
  1. Wat fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. en wat ben ik het met jullie eens dat San Francisco de aangenaamste stad is qua sfeer en alles.
    Die wietreuk hadden wij ook vaak geconstateerd haha.
    En jullie bedankt dat ik weer met jullie mocht meegenieten van een prachtige reis met super foto .s.
    Groetjes uit Maasbracht.
    Kitty

  2. Microsoft kantoor, kon natuurlijk niet ontbreken bij de foto’s.

    Jullie zijn gelukkig met wat vertraging weer veilig thuis aangekomen. Die drie weken zijn om gevlogen. Wij hebben weer genoten.

  3. Fijn dat de terugreis goed is gegaan!
    Niet alles “live” kunnen volgen, maar toch met jullie mee genoten.
    Bedankt weer voor jullie uitgebreide verslag en het delen van de leuke en mooie foto’s!

    Groetjes
    Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.