Voordat we koers zetten richting Bay City hadden we eerst nog een leuke wandeling gezien iets onder Beulah, in “The Green Sand Dunes”. Het scheepswrak konden we helaas niet zien liggen op de bodem, (het water was te onrustig) maar het was een leuke wandeling.

Daarna gaan we richting Bay City. We maken een tussenstop in Clare, weer een leuk dorpje waar we een korte wandeling maken en een picknicktafel vinden om te lunchen.

We rijden door naar Bay City, lopen een rondje door Downtown en scoren een ijskoffie. We vragen ons af waarom we deze stad ook alweer in ons reisplan hadden opgenomen en we weten het allebei even niet. Het blijkt de geboorteplaats te zijn van Madonna en “3rd Street Star Bridge” is een leuk straatje waar de terrasjes op de (afgesloten) straat staan, maar dat is het wel zo’n beetje. Wel ook hier mooie Murals en Memorials, dat doen ze hier echt goed, het ene monument is nog mooier dan het andere. Maar we zijn dus blij dat we hier maar 1 overnachting hebben geboekt ?.

Even na 15u checken we in bij het Hampton Inn hotel van Bay City. Judith gaat nog even wat geocaches zoeken hier in de buurt en ik nestel me voor de TV en kijk de finale van de Champions League die net begonnen is (en die hier ook gewoon op de TV is). Daarna rijden we naar de Outback hier in de buurt want we hebben ook de “Chocolate Thunder from Down Under” nog niet kunnen afvinken deze reis, onze Guilty Pleasure ?:

Chocolate Thunder from Down Under: het is niet zichtbaar maar er ligt nog een warme brownie onder het ijs!

Morgen gaan we weer richting het westen, naar het plaatsje Holland ?.

Vandaag gereden: 192 miles (309km)
Totaal gereden: 2333 miles (3755km)

2 gedachten over “Dag 17: Beulah-Bay City”
  1. Wat grappig geboorteplaats van Madonna, maar mooi die oude gebouwen en muurschilderingen weer. En die „zandstranden om die meren heen zijn toch wel prachtig weer heel anders dan jullie vorige reizen.
    Die guilty pleasure ziet er heel goed uit dat kunnen jullie met al jullie wandelingen wel eten jullie dagelijkse ritme is weer in tempo maar wel mooi en weer goed voorbereid ?
    Dag 17 al weer het vliegt voorbij, elke dag toch leuk om jullie verslag weer te lezen en de mooie foto’s te zien.

  2. Die huizen vind ik toch heel erg mooi in zo n stadje.
    Doet aan western films denken.
    Mooie natuur langs het strand ook weer.
    Mooie foto s.
    Fijne dag weer.
    Groetjes Kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.