Als eerste bedankt voor alle leuke reacties en likes elke dag, erg leuk dat jullie meelezen en reageren!

Vanmorgen zijn we weer op tijd vertrokken, de rit ging naar Beulah met een paar tussenstops. De 1e tussenstop is nog in St. Ignace, voordat we de Mackinac Bridge over gaan naar Mackinaw City. De Mackinac Bridge verbindt de Upper Peninsula van Michigan met de Lower Peninsula (bron: Wikipedia):

We vinden het een mooie brug, die als de kleur rood was bijna voor de Golden Gate Bridge in San Francisco zou kunnen doorgaan.

Daarna rijden we verder naar het plaatsje Gaylord, dat ligt op de route na een uurtje rijden, een mooi moment om even de benen te strekken. Gaylord blijkt een Duits getint plaatsje met ook weer een aparte bouwstijl.

De volgende bestemming is het schiereiland Old Mission, daar lag een Lab Adventure over de geschiedenis van Old Mission. De geschiedenis, dat waren leuke weetjes maar het uitzicht onderweg was nog veel leuker. We rijden langs de kust waar mega grote villa’s liggen met een eigen aanlegsteiger en komen ook langs “Vineyards”. Het uitzicht is bijna de hele route genieten geblazen!

Na deze mooie rit over dit schiereiland stellen we de trailhead van de Empire Bluff Trail in als bestemming, dat is weer een uur verder. Het is best druk als we op de parkeerplaats aankomen, het blijkt een populaire plek. Als we na een korte wandeling op het viewpoint aankomen snappen we wel waarom:

Daarna rijden we een paar minuten verder naar de Treat Farm Trail, daar is het wat minder druk. De wandeling is langer en wat stijler op een paar punten, dus ook dat is logisch. Ook hier is het uitzicht op het viewpoint prachtig en op de terugweg amuseren we ons met het stijle stuk bergaf door het zand. We nemen de term “hakken in het zand zetten” heel letterlijk en glijden het bergje af ?.

Dan is het tijd om naar ons hotel te rijden om in te checken, een iets kleinschaliger verblijf deze keer, Coastal Suites in Beulah. Maar het ziet er weer prima uit.

We stappen daarna weer in de auto om naar de Outback te rijden, we hebben deze vakantie nog geen Bloomin’ Onion gehad en dat kan natuurlijk niet ?. Het blijft leuk om Judith te zien genieten van de Bloomin’ Onion terwijl ze normaal absoluut niet van grof gesneden uien houdt ?.

Als we terug zijn genieten we nog even van een koffie in de tuin van het verblijf!

Morgen staan nog een paar wandelingen op de planning in Sleeping Bear Dunes National Lakeshore.

Vandaag gereden: 252 miles (406km)
Totaal gereden: 2065 miles (3324km)

4 gedachten over “Dag 15: St. Ignace – Beulah (Sleeping Bear Dunes National Lakeshore)”
  1. Dat was weer een mooie “geniet dag ” van de prachtige uitzichten.
    Heel mooi daar.
    En lekker lijken me die gefrituurde??? uien .
    Hele fijne dag weer en groetjes Kitty.

    1. De Bloomin’ Onion is inderdaad een gefrituurde ui, maar het is met “speciaal” meel gepaneerd en dat maakt het nu net zo lekker (vinden wij). En je krijgt er ook nog een heerlijk sausje bij ?

  2. Wat een mooie dag weer en een strak blauwe lucht ook heerlijk. Mooie foto’s weer en prachtige vergezichten…
    Die Bloomin onion zou ik ook lusten en het ziet er ook heel mooi uit ?.
    Elke dag weer leuk om de gescoorde maaltijd te zien ?

    1. We mogen niet klagen over hey weer, tot nu toe elke dag zon…
      Tja, we houden wel van lekker eten en zelfs hier kun je dat genoeg vinden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.