Vanmorgen was het zoals voorspeld droog dus gingen we op weg naar Downtown Holland. Voordat we het in de gaten hebben is de morgen om. Het is grappig om te zien hoe ze hier naar Nederland kijken. In de “Nelis Dutch Village” winkel (what’s in a name ?) zijn de typisch Nederlandse eetwaren zoals stroopwafels, speculaas en Wilhelmina pepermunt te krijgen, met nog heel veel andere dingen, te veel om op te noemen. Een zak honingdrop kost wel $10, dus je moet er wat voor over hebben ?.

Daarna rijden we naar het plaatsje South Haven, daar hadden we een mooie Lab Adventure gezien. Het was inderdaad een leuke wandeling in een leuk plaatsje aan het water.

Dan rijden we door naar Michigan City waar we onderweg de grens van Michigan naar Indiana passeren (beetje verwarrend, maar Michigan City ligt dus in de staat Indiana).

We hebben deze reis trouwens meer dode dan levende dieren gezien. Vandaag zagen we ook weer veel herten en racoons langs de weg liggen, in verschillende staten van ontbinding, van net aangereden tot een geraamte ?.

Ook krijgen we vandaag een uur extra, in Michigan City is het weer een uur eerder. We rijden door naar het Indiana Dunes National Park en maken daar nog een korte wandeling:

Daarna checken we in bij ons laatste hotel van deze reis, een Hampton Inn en gaan eten bij de Olive Garden hier in de buurt . We bestellen hetzelfde als de vorige keer dus de foto’s laten we vandaag maar achterwege ?. Onze kamer bij Hampton Inn is weer lekker ruim:

Morgen is onze laatste volledige dag van deze reis. We kijken morgenvroeg even wat het weer doet, want ze voorspellen wel wat regen. Als het weer het toelaat gaan we in ieder geval nog wat wandelen in de Indiana Dunes.

Vandaag gereden: 168 miles (270km)
Totaal gereden: 2726 miles (4387km)

3 gedachten over “Dag 19: Holland – Michigan City”
  1. Geniet nog van jullie laatste dag. Wederom een prachtige reid die jullie gemaakt hebben. Volop genoten op afstand. Liefs Miranda

  2. Wat jammer, de laatste dag. Leuk ook Holland nog gezien. Die klompen passen wel in je koffer Judith ?
    Gelukkig weer een mooie dag jullie hebben toch heel mooi weer gehad tijdens de reis.
    De wandelingen in de zand/duin gebieden zijn prachtig..
    En een king size kamer de laatste nacht ?
    Het was weer leuk jullie blog te volgen die weken vliegen voorbij….elke morgen met plezier direct gelezen zo zijn de lezers ook een beetje mee op reis

  3. Wat vind ik die huizen met zo n terras voor toch leuk.
    Ik wens jullie nog een hele mooie laatste dag daar.
    Jullie komen dan weer terug naar op dit moment de tropen. Haha 31 graden. jullie hebben ons weer laten meegenieten van weer een mooi stukje Amerika. Heerlijk. Kijk al uit naar jullie volgende reis. Hele fijne dag nog.
    Groetjes Kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.