Vandaag een reisdag en om af en toe de benen te kunnen strekken hebben we ons een beetje laten leiden door geocaches met veel favorietenpunten (dat zijn meestal bijzondere caches en/of bijzondere plekken). We gaan eerst de staatsgrens over van Illinois naar Wisconsin:

De eerste stop daarna was de Outlet in Johnson Creek. Dit bleek een kleinere Outlet te zijn dan we gewend zijn dus we waren er snel doorheen. Volgende stop was een Lab Adventure in Middleton:

Het was een leuke wandeling, maar Middleton zelf was eigenlijk nog mooier, prachtige villa’s, wijk na wijk, we hebben onze ogen uitgekeken (en vergeten foto’s te maken, haha).

Volgende stop was ook een bijzondere plek, World of Dr. Evermor ook wel Dr. Evermor’s Sculpture Park genoemd. Allemaal sculpturen van “oud ijzer” die iets uitbeelden, best bijzonder:

Waar je door geocaching niet overal terechtkomt!

Maar door al deze stops redden we het niet meer om de wandeling bij Devil’s Lake nog te gaan doen vandaag, dus dat staat nu op de planning voor morgenvroeg. We checken in bij weer een Hampton Inn hotel en gaan eten bij een echte Amerikaanse Diner “Famous Dave’s BBQ”, heerlijk gegrild zalmpje:

Morgen dus een dagje in de buurt van Wisconsin Dells.

Vandaag gereden: 239 miles (385km)
Totaal gereden: 270 miles (435km)

2 gedachten over “Dag 3: Chicago – Wisconsin Dells”
  1. Devils lake ?? Als dat maar goed gaat haha. Ben voorzichtig. ?
    Aparte naam.
    Benieuwd. Hele fijne dag weer.
    Gtjs kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.