Dag 8: Nashville – Pigeon Forge

Dag 8: Nashville – Pigeon Forge

Een reisdag vandaag! Vanmorgen uitgecheckt uit ons hotel in Nashville en on the road naar Pigeon Forge. Een rit van dik 3,5u, maar natuurlijk hadden we een paar tussenstops uitgezocht. We rijden richting de Great Smoky Mountains dus veel watervallen. Achtereenvolgens de Cummins Falls, de City Lake Falls en de Ozone Falls. Daarnaast is het genieten van het uitzicht op de groene omgeving en de Great Smokey Mountains.

We rijden door Pigeon Forge en Gaitlingburg en zijn verrast door de toeristische attracties hier, het lijkt heel veel op Orlando, heel erg druk ook. Gelukkig ligt ons hotel voor de komende 3 dagen op het einde van de Parkway in Pigeon Forge, daar lijkt het iets rustiger!

Vandaag hebben we overigens iets te vieren, het is 9 jaar geleden dat wij elkaar op Secret Beach in Maui het ja-woord gaven!

20 juni 2015 – Secret Beach – Maui

We gaan daarom eten bij de Old Mill, dit zou het beste restaurant in de buurt van het hotel moeten zijn! Maar ook hier staat om 17u al een hele rij en de wachttijd bedraagt 30 minuten. Ach ja, we hebben de tijd en geen zin om iets anders te zoeken, dus melden we ons aan en wachten totdat we worden omgeroepen. Het duurde uiteindelijk iets langer dan een half uur, maar ook hier kunnen we weer concluderen dat het zeker het wachten waard was. Je kiest een hoofdgerecht en krijgt er automatisch vanalles bij. Een soepje, brood en salade vooraf, aardappelpuree, boontjes en coleslaw bij het hoofdgerecht en ook nog een stuk pie als nagerecht voor maar $24,95. Het was wel zo veel dat we een doggy bag hebben gevraagd, en dat gebeurd bijna nooit :).

De omgeving van de Old Mill is trouwens leuk en nog authentiek gehouden.

We zijn trouwens vandaag weer “een uur vooruit in de tijd gegaan”, het is hier 6u vroeger dan in NL.

Morgenvroeg gaan we hiken in Great Smoky Mountains en morgenmiddag kijken we natuurlijk naar Nederland-Frankrijk.

Vandaag gereden: 232 miles (373km)
Totaal gereden: 1159 miles (1865km)

5 gedachten over “Dag 8: Nashville – Pigeon Forge

  1. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. ????????????????
    Mooie foto s weer.
    Mooie “wilde” natuur ook die vind ik prachtig.
    Fijne volgende dag weer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.