Klaar voor vertrek!

Klaar voor vertrek!

Gisteravond Coco naar Sjef en Marlie gebracht. Wel even slikken, eerste keer dat we zo lang weg gaan, maar we weten dat ze in goede handen is. Alvast bedankt voor de goede zorgen!

Het is wel anders aan de vakantie beginnen met een vlucht die ‘s avonds pas vertrekt. Niet de stress vlak voor het slapen gaan of we wel alles ingepakt hadden want daar hadden we vandaag nog alle tijd voor 😁.

En wat ook anders is deze reis is dat onze lieve vrienden Paula & Guido hadden aangeboden om ons naar het vliegveld te brengen, en ons over 3 weken ook weer op te halen. Wat een luxe! Om half drie staat Paula met zoontje Casper voor de deur. De rit gaat prima, alleen op de ring van Brussel hebben we een korte file en om 16u zijn we op de drop off zone. We bedanken Paula en Casper en maken nog even snel een selfie.

Echt heel lief dat jullie dit voor ons doen ❤️!

En nu wachten op onze 1e vlucht naar Frankfurt die over 3 uurtjes vertrekt. En de vakantie begint zoals altijd bij Starbucks!

In Frankfurt hebben we een korte tussenstop waarna onze lange vlucht naar Johannesburg vertrekt. Morgenvroeg om 8:30u komen we daar aan!

9 gedachten over “Klaar voor vertrek!

  1. Wat leuk
    Naar zuid afrika
    Nou ik ga graag weer ff mee hoor
    Hoop dat jullie het fijn hebben en veel mooie dieren zien
    Goede vlucht
    Kitty

  2. Zo benieuwd hoe jullie Zuid-Afrika gaan ervaren, hopelijk bevalt het jullie net zo als ons.
    Succes met het links rijden en hopelijk geen last meer van de sneeuw daar 🙃🙃

  3. Geniet van jullie vakantie in Zuid Afrika. Een hele andere vakantiebestemming dan jullie gewend zijn. Ik ga weer mee genieten, zeker van de giraffe op de foto! 😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.