Dag 5: Berghouse & Cottages

Dag 5: Berghouse & Cottages

Vanmorgen eerst weer “Breakfast with a view”:

Het was weer heerlijk en voldoende voor ontbijt & lunch! Maar we snappen nu wel wat je bedoeld met die opmerking over die eieren Nicole, denk dat we na deze 3 weken ook even geen eieren hoeven 😅.

We waren wel blij met onze oordopjes vannacht, want het waait hier sinds 1,5 dag echt ontzettend hard (30-40km/u)! Dat was ook de reden om niet te gaan mountainbiken maar te gaan wandelen vandaag want dat was niet verantwoord.

We beginnen met de Berghouse Loop, een rondje van 4km dat bij onze lodge begint. Ook nu weer prachtige uitzichten:

Terug van de wandeling maken we even een pitstop en gaan dan door met de Berghouse Otter Trail van 8km. Ook dit is weer een mooie maar door de stijging en de flinke tegenwind toch een behoorlijk pittige wandeling, “but we made it” 😁.

De middag staat weer in het teken van relaxen en genieten van de mooie omgeving van ons huisje. Judith houdt het bij pootje baden in ons zwembadje want het water is nog veel te koud 🥶.

We appen nog even met het thuisfront en Marlie stuurt wat foto’s van Coco door. We zijn blij om te horen dat het goed gaat en dat Coco zich weer helemaal thuis voelt bij jullie ❤️.

We vallen in herhaling maar ook het avondeten was weer heerlijk!

Vandaag hebben we niet gereden, dus het totaal blijft op 575km staan.

Morgen gaan we onze mooie lodge hier verlaten en begint het safari deel van deze vakantie, we gaan op weg naar onze eerste game drives in Nambiti Private Game Reserve!

8 gedachten over “Dag 5: Berghouse & Cottages

    1. Helaas niet, maar dat zou in deze tijd van het jaar wel een betere optie zijn geweest en een dompelbad is niet besteed aan deze koukleum 🥶

  1. Echt een mooie Lodge even een paar dagen echt genieten van alles.
    Wat leuk een gamedrive ik ben benieuwd wat er allemaal op jullie „pad“ komt spannend. Veel plezier

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.