Dag 8: Nambiti Private Game Reserve (2)

Dag 8: Nambiti Private Game Reserve (2)

Vanmorgen weer om half zes de wake-up call gekregen en om zes uur in de jeep gestapt. Meteen in het begin komen we weer neushoorns tegen, ze lopen dichtbij en lijken zich niet aan ons te storen, prachtig!

Terwijl we daar staan te kijken krijgt Lauren de melding dat er een cheetah gezien is en we zijn gelukkig in de buurt, dus dat wordt de volgende stop. Wat een mooi beest:

Daarna zien we nijlpaarden chillen in het water, er zijn 2 kleintjes bij die aan het spelen zijn, geweldig gezicht 😅.

Het voelt kouder dan gisteren omdat de zon zich (nog) niet laat zien, maar dat mag de pret niet drukken, we rijden vrolijk verder. We zien nog heel veel verschillende dieren en maken mooie foto’s van de knobbelzwijntjes, een zebra en wildebeesten.

Onderweg maken we natuurlijk weer een koffiestop:

Terug bij het resort is het tijd voor het ontbijt. Na het ontbijt heeft Judith een massage. Ik maak de kachel aan in onze suite (want ook hier is het best frisjes, verwarming hebben ze hier niet) en start alvast met het verslag van vandaag.

Tijdens het schrijven van het verslag zie ik in het meertje voor onze suite een nijlpaard en de giraffen komen ook weer even langs 👌!

De lunch was weer goed verzorgd en daarna weer op game drive. Spectaculairste was de cheetah die net van haar prooi had gegeten en lag uit te buiken:

Daarnaast wederom heel veel gezien, de mooiste foto’s:

En vandaag ook olifanten gezien, een hele kudde, weliswaar vanaf een behoorlijke afstand maar ze staan op de foto!

En het zal geen verrassing zijn, maar ook het avondeten was weer sterrenrestaurant waardig!

Morgenvroeg gaan we nog 1x met Lauren op game drive, daarna pikken we het ontbijt nog even mee en dan moeten we hier uitchecken. We rijden vervolgens naar Babanangoo Private Game Reserve, een rit van een kleine 3 uurtjes als het goed is.

Welterusten en tot morgen!

7 gedachten over “Dag 8: Nambiti Private Game Reserve (2)

  1. Ja, het is officieel….
    Ik ben jaloers 🤭🤣🫣

    🐆🐆🐆🐆🐆
    Het mooiste dier op aarde 🌍

    Groetjes ook van John

  2. WoW wat hebben jullie al veel gezien zeg!!! Gaat goed zo. Cheeta, prachtig beest.
    Geniet morgen van jullie laatste safari bij Lions Valley maar jullie volgende verblijf is weer heel anders maar ook zo mooi. Hopelijk zien jullie daar die 3 welpjes, dat zou wel gaaf zijn 🤞

    1. We hebben inderdaad al veel dieren gezien, echt prachtig 😍.
      Onze gids bij Zulu Rock vertelde vanmiddag dat de 3 welpjes al een tijdje niet meer gezien zijn en er dus waarschijnlijk niet meer zijn 😏.

  3. Geweldig..de cheeta !!!
    Wat hebben jullie geluk.
    Prachtige foto s én super eten haha.
    Bofkonten, slaap lekker en mooie dag morgen, ben benieuwd.

  4. Jullie hebben echt geluk zoveel dieren al gespot het is echt een mooie reis en heerlijk ook de rust tussendoor en al dat lekkere eten. Echt genieten zo van alles. Ik ben benieuwd naar de volgende bestemming morgen dat zal ook wel weer bijzonder zijn.. Tot nu toe een reis die iedereen zou willen maken 🤩

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.