Dag 9: Nambiti Private Game Reserve – Babanango Game Reserve

Dag 9: Nambiti Private Game Reserve – Babanango Game Reserve

Vanmorgen dus nog een laatste keer met Lauren op pad, en het begint heel spectaculair met een mannetjes leeuw die met zijn prooi (impala) loopt. Daarna komen ook de andere leeuwen (1 mannetje en 2 vrouwtjes) nog even ervan eten, maar zij doen dat buiten ons zicht. Vervolgens zien we ze wel weer als ze hun buik vol hebben! Ook komen we nog tsessebe’s tegen en het haviksoog van Lauren ziet de olifanten ook weer (eentje iets dichterbij dan gisteren)!

Na de game drive ontbijten we en daarna worden we terug gebracht naar de auto waar we op weg gaan naar het volgende verblijf. Na een dikke 2 uur over hele goede maar ook hele slechte wegen komen we aan bij Babanango Game Reserve. Onze gids Sifiso komt ons ophalen bij de gate, wat een vrolijke gast 😁!

Als we bij Zulu Rock Lodge aankomen krijgen we een rondleiding en daarna wordt de lunch geserveerd. Ook hier hebben ze een goede kok 👍🏻. Na de lunch worden we naar onze suite gebracht. Onderweg wordt ons verteld dat we zijn geupgrade naar de Honeymoon suite 😂, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen, een werkelijk prachtige suite/huisje!

Ook hier begint de game drive om half vier. Sifiso legt in het begin van de rit uit dat het nog een jong resort is en daardoor minder dik bevolkt is met dieren dan bijvoorbeeld Nambiti. Wat ons wel opvalt is dat het een veel weidser gebied is, mooier om rondgereden te worden. En we rijden al meteen richting een olifant (bull), de eerste keer dat we een olifant zo dichtbij zien!

Ook weer prachtig 😍. Daarna zien we nog allerlei dieren (zebra’s, impala’s, elanden, giraffen, neushoorns) en doen we een drankje in gezelschap van een paar nijlpaarden 😅. Dan is het tijd om terug te rijden en bij terugkomst schuiven we aan voor het diner. De foto’s spreken voor zich, het was dus even lekker als het eruit ziet 😋.

Bij terugkomst in de kamer hebben ze de open haard voor ons aangemaakt, geweldig!

Vandaag gereden: 180km
Totaal gereden: 891km

Morgen gaan we weer op game drives en genieten van ons privé zwembad (en het heerlijke eten 😁)!

7 gedachten over “Dag 9: Nambiti Private Game Reserve – Babanango Game Reserve

  1. Deze reis kan niet meer stuk de afwisseling van mooie natuur en dieren spotten. Mooie lodges en heerlijk eten. En tussendoor lekker ontspannen bij de lodge.

  2. Geweldig.
    Ben onder de indruk van die foto s van de leeuw. Prachtig.
    En…jullie zitten daar super mooi en erg lekker voor de inwendige mens ook.
    Heerlijke dag weer morgen en slaap lekker.

  3. Wow die foto’s van die leeuw zijn prachtig zeg. En wat een suite 👌
    Babanango is heel anders, veel ruiger.
    Nou die safari’s van jullie zijn stuk voor stuk spectaculair zeg.

  4. hele mooie fotos van prachtige dieren, en jullie hebben het wel goed uitgezocht
    de luxe huisjes met goed eten geniet er maar van
    groetjes pap en mam.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.